Club Canun Sport & Utility

Daca vrei sa fi partener Canun Romania, este foarte simplu !
Pentru a putea vizualiza preturile este necesar sa iti faci un cont la noi pe site, acest cont trebuie aprobat de operatorii nostri, ulterior este necesar sa te loghezi in contul tau si vei beneficia de cele mai bune preturi la produsele Canun precum si de promotiile saptamanale si bineinteles ca poti face comanda direct pe site.

Daca iti faci un cont la noi pe site, vei beneficia de cele mai bune preturi la produsele Canun precum si de promotiile saptamanale.

Ai un caine sportiv care are nevoie de o nutritie de elita?

Ai unul sau mai multi caini de vanatoare?
Ai un caine utilitar de care depinde viata si siguranta ta sau a altor oameni?
Ai un caine care executa activitati de paza si protectie sau alte activitati sportive?
Din anul 2001, Canun este implicat activ in toate sporturile canine precum si in sustinerea cainilor utilitari !
Dacă ai sau faci parte din o asociație de caini utilitari, club sau asociatie de vânătoare, caini de mondioring sau agility, scoală de dresaj canin, o firma de securitate cu divizie canina specializata, poti fi partenerul Canun Romania si noi te răsplătim cu reduceri substanțiale la hrana si sfaturi de la specialisti în nutritia atletilor canini. 

Singura conditie este sa activezi cu cainele intr-un mod organizat, sa faci parte dintr-o echipa, asociatie sau sa faci dovada ca detii un caine utilitar acreditat ( caine ptr nevazatori, caine de salvamont, caine de avalansa, caine de salvare, caine de salvamar, etc).


Daca vrei sa fi partener Canun Romania, este foarte simplu !
Pentru a putea vizualiza preturile este necesar sa iti faci un cont la noi pe site, acest cont trebuie aprobat de operatorii nostri, ulterior este necesar sa te loghezi in contul tau si vei beneficia de cele mai bune preturi la produsele Canun precum si de promotiile saptamanale.


LIVRAREA LA HRANA CANUN ESTE GRATUITA ORIUNDE IN ROMANIA !

COMANDA MINIMA ESTE DE 2 SACI !!

Fa primul pas pentru a deveni partener Canun Romania, da Click pe butonul de mai jos si creeaza-ti cont de membru in Club Canun Sport & Utility !
Ulterior vei fi contactat de unul dintre reprezentantii nostri pentru a stabili detaliile de colaborare


Această platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Politica de confidentialitate.

see options