Canise autorizate FCI

Ai o canisa inregistrata FCI ?
Daca vrei sa fi partener Canun Romania, este foarte simplu !
Pentru a putea vizualiza preturile este necesar sa iti faci un cont la noi pe site, acest cont trebuie aprobat de operatorii nostri, ulterior este necesar sa ne trimiti pe mail copia dupa afixul de canisa, se aproba contul, te loghezi in contul tau si vei beneficia de cele mai bune preturi la produsele Canun si bineinteles ca poti face comanda direct pe site.
Daca iti faci un cont la noi pe site, vei beneficia de cele mai bune preturi la produsele Canun precum si de promotiile care se deruleaza.
LIVRAREA LA HRANA CANUN ESTE GRATUITA ORIUNDE IN ROMANIA !
Alăturați-vă Clubului Caniselor Canun Romania si oferiti cainilor dumneavoastra cel mai bun start in viata !

Ca partener al Canun Romania  veti primi cele mai bune prețuri la produsele noastre.
Pentru a deveni partener Canun va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile .
Acceptarea acestora este obligatorie pentru a va inscrie canisa in Clubul Caniselor Canun Romania.
Daca doriti sa beneficiati de cea mai buna oferta la hrana Canun, va rugam sa ne contactati pe email la office@canun.ro si sa ne furnizati urmatoarele informatii:
1. Copia scanata sau o fotografie a afixului de crescator.
2. Rasa / rase crescute in canisa.
3. Numar de caini detinuti.

Acceptarea In Clubul Caniselor Canun Romania este supusa urmatorilor Termeni si conditii standard:
1. Trebuie sa aveti o canisa inregistrata si recunoscuta de Federactia Chinologica Internationala si sunteti membru al Asociatiei Chinologice din Romania sau al unui Club de Rasa.
2. Programul Clubului Caniselor Canun este disponibil pentru canisele  aflate doar pe teritoriul Romaniei.
3. Membrii Clubului Canun a caror canisa are un website propriu, sunt rugati, daca doresc, sa ataseze pe acesta sigla CANUN, pe care la cerere le-o punem la dispozitie si sa ofere link catre site-ul nostru  www.canun.ro.
Cei care nu au un web-site propriu dar au o pagina de facebook a canisei sunt rugati, daca doresc, sa posteze link si sigla Canun si sa o fixeze pe pagina de facebook respectiva - CERINTA NU ESTE OBLIGATORIE dar ajutorul dvs ar fi binevenit !
4. Firma noastra îsi rezervă dreptul de a modifica continutul si preturile programului Clubul Caniselor Canun Romania si / sau oricare dintre conditiile standard, fără o notificare prealabilă.

Pentru nerespectarea acestor Termeni si Conditii, firma noastra isi rezerva dreptul de a va suspenda calitatea de membru in Clubul Caniselor Canun Romania fara o notificare prealabila.
PENTRU  ORICE  NELAMURIRE  NE  PUTETI  CONTACTA  TELEFONIC  LA  NR: 0749.052.911

Fa primul pas pentru a deveni partener Canun Romania, da click pe butonul de mai jos si creeaza-ti cont de crescator !
Ulterior vei fi contactat de unul dintre reprezentantii nostri pentru a stabili detaliile de colaborare.Această platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Politica de confidentialitate.

see options