Resellers Pet & Vet

 Ai o firma de distributie produse PET, un petshop sau o farmacie veterinara, esti medic veterinar sau ai un petshop online?

Daca vrei sa fi partener Canun Romania, este foarte simplu !

Pentru a putea vizualiza preturile este necesar sa iti faci un cont de reseller la noi pe site, acest cont trebuie aprobat de operatorii nostri, ulterior este necesar sa te loghezi in contul tau si vei beneficia de cele mai bune preturi la produsele Canun precum si de promotiile saptamanale si bineinteles ca poti face comanda direct pe site.
Vom avea nevoie de la tine de o copie dupa Certificatul de Inregistrare si datele firmei pe care o reprezinti: numele firmei, adresa, numar registrul comertului, cod IBAN, etc.
Toate aceste informatii si documente se trimit prin e-mail pe adresa: office@canun.ro
Bineinteles, daca doresti, vom incheia un contract de colaborare care se poate negocia cu fiecare partener in parte, deoarece ne dorim sa fim cat mai flexibili. 
Fa primul pas sa devenim parteneri, da click pe butonul de mai jos, Creeaza-ti cont si ulterior vei fi contactat de unul dintre reprezentantii nostri pentru a stabili detaliile de colaborare.Această platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Politica de confidentialitate.

see options