Despre CANUN

   CANUN - este o companie foarte cunoscuta si respectata la nivel european, are o istorie lungă și o mare experiență în sectorul petfood, avand produse foarte apreciate de către clienții săi, toate acestea reflectandu-se în calitatea produselor sale.

   Toate tipurile de hrana pentru caini de la Canun sunt 100% complete, gustose, ușor de asimilat, cu un ridicat grad de digestibilitate.
Povestea Canun incepe in 1982 in Spania cand, Unzué si Bastida, doi frati pasionati de chinologie, fiind  nemulțumiti de hrana pentru caini existenta pe piata pentru care se foloseau în principal subproduse animale si vegetale, decid să construiasca o fabrica de hrana de calitate top pentru animale de companie în Guipúzcoa, sub marca "Játéko". Cererea pentru produsele "Játéko" de calitate superioara a crescut, cei doi frati fiind primii care au venit cu ideea ca, hrana animalelor de casa nu trebuie sa fie cu nimic mai prejos fata de hrana umana. Dupa 3 ani decid sa deschida o a doua fabrica în Navarra, carnea proaspata fiind asigurata de fermierii locali, aceasta fiind principalul ingredient al hranei.

   In anul 2001 inregistreaza un nou brand denumit ,,Canun", acesta fiind rezultatul anilor de studii, inovatii si cercetare in nutritia canina. Proteina animala provenita din carnea proaspata isi pierdea anumite proprietati in timpul prepararii termice, asa ca specialistii Canun au descoperit ca cea mai pura proteina se gaseste in hemoglobina

din sangele animalelor si prin procesul de extragere al acesteia se reuseste sa se pastreze calitatea superioara a ingredientului si puritatea proteinei. 

   Combinatia de proteina din carne proaspata de calitate consum uman si proteina pura din hemoglobina a revolutionat industria hranei de animale devenind un patent Canun si o reteta unica la nivel mondial.

   Pentru a testa calitatea superioara a noului produs, Canun a făcut studii pe caini de lucru cu o activitate fizica foarte intensa. Rezultatele extraordinare au facut ca brandul Canun sa fie nelipsit de la competitiile sportive canine si din canisele crescatorilor de top de nivel mondial. Intr-un timp foarte scurt, Canun a devenit un nume respectat in lumea chinolgica, fiind considerata cea mai buna hrana pentru caini de munca  in special o hrana dedicata cainilor sportivi care se angajeaza în activități fizice foarte intense si prelungite, caini de politie, caini de armata, caini care participa in competitii de sanie, mushing, caini de munca, caini de  vânătoare, caini de salvamont, caini de mondioring, caini de agility, caini de serviciu care executa paza la obiective distribuite pe suprafete mari de teren etc.

Produse

Resellers Pet & Vet

        Ai o firma de distributie produse PET, ai un petshop sau o farmacie veterinara, esti medic veterinar sau ai un petshop online?
Daca vrei sa fi partener Canun Romania, este foarte simplu !
Iti faci un cont de reseller la noi pe site si vei beneficia de cele mai bune preturi la produsele Canun precum si de promotiile saptamanale.Crescatori Autorizati

        Ai o canisa inregistrata FCI ?
Daca vrei sa fi partener Canun Romania, este foarte simplu !
Iti faci un cont la noi pe site si vei beneficia de cele mai bune preturi la produsele Canun precum si de promotiile saptamanale. 
Alăturați-vă Clubului Caniselor Canun Romania si oferiti cainilor dumneavoastra cel mai bun start in viata !


Club Canun Sport & Utility

        Din 2001 Canun este implicat activ in toate sporturile canine precum si in sustinerea cainilor utilitari !
Dacă ai o asociație de caini utilitari, club sau asociatie de vânătoare, caini de mondioring sau agility, scoală de dresaj canin, o firma de securitate cu divizie canina specializata, poti fi partenerul Canun Romania si noi te răsplătim cu reduceri substanțiale la hrana si sfaturi de la specialisti în nutritia atletilor canini.


Oferte speciale

Momentan nu avem oferte speciale.

Această platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Politica de confidentialitate.

see options