Livrarea comenzilor

Politica de livrare este diferita in functie de categoria de client in care va incadrati, astfel:
1. Pentru revanzatori (firme de distributie produse PET, petshop-uri, farmacii veterinare, clinici veterinare, cabinete veterinare sau petshop-uri online, etc.), livrarea se poate face in doua moduri:
 a) - livrare prin firmele de curierat cu care firmele dvs.  colaboreaza .
 b) - ridicarea directa a produselor din depozitul S.C. Premier Nutripet S.R.L

2. Pentru consumatorii finali cum ar fi: crescatori autorizati ( canise), asociații de caini utilitari, scoli de dresaj canin, cluburi sau asociatii de vânătoare, caini de mondioring sau agility, firme de securitate cu divizii canine specializate, etc, livrarea se face prin firmele de curierat cu care colaboram.
LIVRAREA ESTE GRATUITA ORIUNDE IN ROMANIA.
POTI COMANDA DIN ORICE LOCALITATE, ORICE PRODUS SI GARANTAT NU VEI PLATI NICI O TAXA DE LIVRARE IN PLUS !
VA LIVRAM COMANDA ORIUNDE DORITI IN ROMANIA , GRATUIT !

Termenul de livrare: 
Livrarea comenzilor se face prin firme de curierat, in ordinea sosirii acestor comenzi la noi pe site .
Va rugam sa luati in considerare ca site-ul www.canun.ro NU ESTE UN MAGAZIN ONLINE si, ca urmare, comenzile nu se livreaza de azi pe maine, termenul de livrare depinzand de volumul livrarilor din depozit.
Canun.ro este un site de prezentare care are si o componenta de shop pentru clientii sai.
Astfel, din momentul confirmarii comenzii, coletul poate ajunge la client intr-un termen de 3-5 zile lucratoare, termen care se poate prelungi in unele situatii !
De aceea va rugam sa va calculati din timp necesarul de hrana pentru caini si sa faceti comanda astfel incat sa ajunga in timp util la dvs la canisa, la scoala de dresaj, la magazin, etc.

Daca un anumit produs nu este pe stoc sau nu poate fi adus in timp util, veti fi instiintat telefonic sau pe e-mail de unul dintre operatorii nostri si, cu acordul dumneavoastra, produsul respectiv poate fi inlocuit cu un altul, cu pret similar ori apropiat, de calitate similara sau apropiata,  puteti alege orice alt produs doriti, ori puteti anula comanda.

În mod excepțional durata de livrare poate fi depăsită datorita conditiilor meteo nefavorabile ( ninsori, viscol, polei, ceata, etc. )
Livrările catre consumatorii finali sunt facute exclusiv prin firme de curierat rapid direct la ușa ta (sistem door-to-door).  
Din momentul expedierii coletului de către firma noastră, nu mai suntem in nici un fel raspunzatori pentru termenul de livrare, responsabilitatea revenind in intregime firmelor de curierat rapid.

In caz de retur al produselor din diferite motive, costul transportului returului revine clientului.
Se accepta returul cu conditia ca produsul returnat sa fie in aceleasi conditii cum a fost primit de client, sa nu fie folosit, sa nu aiba urme de uzura, lipsa de continut, etc.

Această platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Politica de confidentialitate.

see options